Retourneren

Informatie rondom retour

Wanneer u als Consument een overeenkomst aangaat met Donrox B.V. en er sprake is van een “overeenkomst op afstand” dan heeft u het recht om uw bestelling gedurende 14 dagen na ontvangst daarvan zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product aan ons te retourneren. Nadat wij de retourzending hebben ontvangen krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Vóór retournering mag u enkel het product bekijken, beoordelen en in die mate testen die redelijkerwijs nodig is om te beoordelen of het product aan uw wensen voldoet. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking (onbeschadigd!) aan ons geretourneerd moeten worden. De retourkosten komen voor uw rekening.

Als het geretourneerde product niet aan voornoemde voorwaarden voldoet of als het geretourneerde product zichtbare gebruikssporen bevat, dan kunt u niet langer een beroep doen op het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is ook uitgesloten als er sprake is van een situatie als genoemd in de wet (artikel 6:230p BW). Dit is o.a. het geval als er sprake is van gepersonaliseerde producten of als de verzegeling gebroken is. 

Er kan waardevermindering van het product bij u in rekening worden gebracht als de waardevermindering een gevolg is van de manier van omgaan met het product die verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Die waardevermindering wordt in ieder geval geacht aanwezig te zijn bij zichtbare schade(s) aan het product en/of het niet volledig retour zenden van het product, zoals genoemd in artikel 4.8 van onze algemene voorwaarden. 

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u onderstaand formulier herroeping in te vullen en contact met ons op te nemen via info@donrox.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download herroepingsformulier